We helpen je een goede relatie op te bouwen met je klanten en meer omzet te genereren met email marketing!
 • Verloren winkelwagentje campagnes
 • Win back campagnes
 • Cross selling campagnes
 • Verjaardagsmailings

Allemaal geautomatiseerd en personaliseerd!

Social media adviesgesprek

Twee uur durend persoonlijk adviesgesprek over hoe jij meer klanten kunt krijgen door de inzet van social media!

 • Persoonlijk
 • Direct uitvoerbaar advies
 • Bij jou op locatie

Investering: € 250,- (ex. BTW)

Social media strategie

Dat je niet langer om sociale media heen kunt weten de meeste ondernemers wel. Maar hoe zet je deze kanalen zo optimaal mogelijk in voor je communicatie, marketing, werving en klantenservice? Dat begint met een goed doordachte strategie die past bij uw bedrijf en die naadloos aansluit bij uw klanten. Social Media voor Ondernemers is specialist in het ontwikkelen van zo’n strategie op maat.

Er is veel hype rond sociale media. ‘Ga maar op Twitter, dan krijg je vanzelf meer klanten.’ Maar sociale media zijn geen wondermiddel en ze bieden geen quick-fix voor bedrijven die niet al pro-actief met hun communicatie en marketing bezig zijn. Wel bieden sociale media enorme kansen, nu en in de komende vijf jaar, en durven we de stelling wel aan dat wie er geen gebruik van maakt straks flink achter loopt op zijn concurrenten.

Het effectief inzetten van sociale media heeft zes voordelen:

 • Een betere naamsbekendheid voor uw winkel/bedrijf
 • Een betere bereikbaarheid voor en service aan uw bestaande klanten
 • Een betere vindbaarheid op Google
 • Tegen zeer lage kosten verspreiden van nieuws, informatie over uw producten/diensten, en aanbiedingen (en dus een flinke besparing op het marketingbudget)
 • Het opbouwen en onderhouden van doorlopend contact met uw klanten (u houdt ze vast)
 • Indirect meer nieuwe klanten en daardoor meer omzet

Een goede strategie is het halve werk!

Effectieve inzet van sociale media bereik je niet door even snel een Facebook-pagina op te zetten, in het wilde weg te twitteren, of een filmpje op YouTube te gooien. Het begint met een gedegen analyse van uw bedrijf, de ontwikkelingen in de markt, en de kansen van sociale media in uw branche. Wat zijn uw doelstellingen? Op welke sociale media-kanalen zitten uw klanten? Welke kanalen zijn het meest geschikt voor wat u wilt bereiken? Wat is de beste manier om een vruchtbare relatie met uw klanten op te bouwen? Social Media voor Ondernemers ontwikkelt samen met u een goed doordachte strategie die bovendien haalbaar is qua uitvoering.

In opdracht van het Hoofdbedrijfsschap Detailhandel (HBD) en UNETO-VNI hielpen we al ondernemers in de technische detailhandel met het formuleren en uitvoeren van een social media-strategie. Verscheidene fondsenwervende organisaties schakelden ons in voor een strategie om een betere relatie op te bouwen met hun donors en stakeholders.

We bieden u ondersteuning bij de uitvoering

Als we in goed overleg hebben bepaald op welke kanalen uw bedrijf zich het beste kan profileren, gaan we aan de slag. De strategie die we ontwikkelen is zodanig concreet, dat u deze zelf kunt uitvoeren. Desgewenst bieden we praktische coaching en kunnen we medewerkers in uw organisatie trainen om zelf met LinkedIn, Twitter, weblogs en andere media te werken.

Meer weten over een social media strategie voor uw bedrijf? Neem contact met ons op! We zijn u graag van dienst.

Backlinks kopen

Als een van de grootste linkbuilding bedrijven in Vlaanderen en Nederland beschikken we over meer dan 1000 eigen websites met een hoge DA en PA waarde. wij helpen dagelijks kmo’s en grote bedrijven om hun online succes via Internet te verbeteren. Dit door website optimalisatie en linkbuilding en online marketing advies.  Wij verkopen links afzonderlijk of via een maandelijks pakket. Ontdek zelf waarom back-links-kopen.be de toonaangevende keuze is van heel wat webdesigners, SEO bedrijven en website eigenaars.