GPS-navigatie (Global Positioning System) is een essentieel onderdeel voor het beheer van taxivloot, waardoor het volgen en berekenen van de precieze locatie van voertuigen gemakkelijk is. Voor betere controle, veiligheid en communicatie is een GPS tracker auto met andere woorden het GPS-systeem voor veel bedrijven een belangrijk systeem geworden.

Waarom GPS-tracking essentieel zijn?

Tegenwoordig zijn er veel taxibedrijven die een GPS-systeem gebruiken om de veiligheid en een effectieve taxidienstverlening op het juiste moment te garanderen. Voordelen van GPS In de taxi-industrie wordt GPS-navigatie voornamelijk gebruikt om wagenparken op te sporen, te verzenden en te redden. Het is niet alleen handig voor taxichauffeurs, maar helpt ook bij het navigeren door de locatie van de taxichauffeur. Dankzij deze vooruitgang kunnen passagiers de ophaallocatie instellen met behulp van het geïntegreerde GPS-kaartsysteem op hun smartphone. De coördinator zal via het volgsysteem te weten komen of de taxichauffeur in reis- of rusttoestand is. De technologische vooruitgang maakt het boeken en verzenden van taxi’s eenvoudig en minimaliseert de inspanning en tijd van het boeken.

Waarom hebben taxibedrijven een volgsysteem nodig?

GPS-systeem helpt taxibedrijven om snel te verzenden en maakt het mogelijk om hun potentiële klant te achterhalen via smartphoneboeking. Hiermee kan de exacte locatie van zowel de taxi als de klant worden gevonden, zodat de coördinator een nieuw verzoek kan toewijzen aan de dichtstbijzijnde taxichauffeur. Omdat het mogelijk maakt om zowel de locatie van de bestuurder als de klant te traceren, hoeft de bestuurder zich geen zorgen te maken over een onbekende locatie van de klant en missen ze nooit potentiële klanten.Dit systeem zorgt voor de kortste reisroute, zodat de taxichauffeur de brandstofkosten kan verlagen. Het navigatiesysteem zorgt voor een nauwkeurige locatie van zowel de bestuurder als de passagier, in geval van nood kunnen ze via de coördinator om hulp vragen. Het stelt de dispatcher in staat om hun voertuig in de gaten te houden, zodat ze weten of er iets ongelukkigs gebeurt.

Auto camera

Auto bewakingscamera’s is een auto camera  die geschikt is voor de beveiliging van uw auto of andere eigendommen. Wij krijgen veel vragen van mensen die op zoek zijn naar een beveiligingscamera die het bekrassen en/of vernielen van een auto kan filmen. Er zijn veel verschillende auto bewakingscamera varianten, maar eigenlijk maar enkele die geschikt zijn voor het bewaken van auto’s. De auto beveiligingscamera’s die wij bieden werken met bewegingsdetectie, hebben nachtzicht en kunnen filmen achter glas, zodat zowel overdag als ’s nachts uw auto is beveiligd.