Je kunt als ondernemer niet overal goed in zijn en online communicatie en marketing is toch een vak apart. Maar uitbesteden van sociale media is niet verstandig omdat je toch zelf een relatie wilt opbouwen met je klanten. Daarom bieden we ondernemers die hun eerste stappen op sociale media zetten (of al een tijdje bezig zijn, maar nog weinig resultaat zien) coaching op maat.

Dit heeft voor jou een aantal belangrijke voordelen:

  • Een hele snelle leercurve. Omdat coaching altijd persoonlijk maatwerk is, leer je in korte tijd veel meer dan op een reguliere training.
  • Wat je leert is relevanter voor je inzet. Het is toegespitst op je specifieke situatie.

Wat bieden we?

1) Het Social Media voor Ondernemers Abonnement

Gedurende 1/2, 1, 2, 3 of 4 dagen per maand (al naar gelang de behoefte) heeft je bedrijf op elk gewenst moment toegang tot onze kennis, creativiteit en ervaring op het vlak van sociale media. Dit betekent concreet:

  1. Vernieuwing: we houden je op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van social media en hoe je bedrijf hier van kan profiteren
  2. Sparren: we denken als sparring partner met je mee en helpen beleid ontwikkelen
  3. Coaching: we coachen je medewerkers in het gebruik van sociale media
  4. Vragen: we zijn beschikbaar voor alle vragen rondom de inzet van social media van jou en je medewerkers
  5. E-zine: een abonnement op ons e-zine met elke maand tips en best-practice over de inzet van social media

Deze opzet geeft je bedrijf of organisatie de mogelijkheid om tegen lage kosten gedurende bijvoorbeeld een half jaar of een jaar doelgericht te experimenteren met het gebruik van sociale media. Het abonnement is voor onbepaalde tijd, maar kan altijd per het einde van de eerstvolgende maand worden opgezegd.

2) Social media advies

We helpen je effectief social media in te zetten door samen met je praten en sparren we over de inzet van social media voor je bedrijf.

Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

 

 

https://www.elrubioloco.comhttps://www.mydesiredeal.comhttps://dsmbaancircuit.nlhttps://www.mondoimmobiliare.eu/ – http://www.phoenix-werke.dehttp://swankylinks.comhttp://soneyfabrics.comhttp://orangegrovemotel.comhttps://www.ledinbouwspot.behttps://www.led-forum.nlhttps://www.grey-blog.be https://www.sknetblogs.behttps://www.asm-blog.comhttps://www.7k31.comhttp://www.hostareus.comhttp://www.paddlepowerkayaks.comhttp://www.stamer-reflex.comhttp://www.staplijst.comhttps://www.vansoncranes.comhttps://www.swamp-gas.comhttp://www.wacohog.comhttp://www.rentmysim.comhttp://www.hotel-appartementen.behttp://www.vertcerise.shophttps://www.residenzadelsole.euhttps://www.grafika-design.euhttp://aj-creatives.com/

https://schoonmaaknet.be/ https://schoonmaak-bedrijven.be/ https://www.bloembinderij-onverbloemd.be/ https://www.defibrillatorservice.nl/

Linkbuilding uitbesteden
Linkbuilding aanvragen
Linkbuilding kantoor
Linkbuilding bureau
Linkbuilding vlaanderen
Linkbuilding nederland
Linkbuilding ervaring
Linkbuilder
Linkbuilder vacatures
Linkbuilder gent
Linkbuilder brugge
Linkbuilder kortrijk
Linkbuilder antwerpen
Linkbuilder ninove
Linkbuilder aalst
Linkbuilder revieuws
Linkbuilder websites
Linkbuilder start
Linkbuilder worden
Linkbuilder opleiding