Postdienst is een oud systeem, dateert uit de 12e eeuw. Het eerste geregistreerde gebruik van de postdienst was om letters en drukwerk van het ene stad naar de andere te leveren. Dit is de vroegste vorm van direct mailing. Tegenwoordig levert het postsysteem nog steeds e-mail, maar nu levert het ook pakketten, nieuwsbrieven, kaarten en andere soorten communicatie. Direct mailing vormt nog steeds een groot deel van de postindustrie.

Directe mail is sinds de oprichting sterk geëvolueerd. In het afgelopen decennium is de meest significante technologische innovatie die is ontwikkeld voor postdiensten elektronische berichten of e-mailen. Dit heeft een revolutie teweeggebracht in de omgeving van de Verenigde Staten en andere landen met elkaar communiceren. Het postsysteem is slechts een tussenpersoon, het verzenden van berichten heen en weer van het ene land naar de andere.

Postbedeling gezocht? Verstuur jij regelmatig een huis-aan-huis bedeling via bpost? Of overweeg je dit? Wacht dan nog even om naar het postkantoor te rennen.  Want dankzij onze vlotte samenwerking met bpost kan Pro-mailing jou de voordeligste tarieven aanbieden!

Direct mailing huis-aan-huis bedelen

Veel mensen gebruiken nog steeds postpost wanneer ze willen communiceren met familieleden in een ander land. Ze kunnen in een ander land wonen en langdurige relaties onderhouden. Verzending wordt nog steeds voor dit doel gebruikt vanwege de betrokken postkosten.

Meestal kost het minder voor een bedrijf om direct mailing te gebruiken dan het doet om brochures voor hun bedrijf af te drukken. De reden hiervoor is dat afdrukbedrijven een aanzienlijke hoeveelheid geld per stuk advertentie moeten betalen die ze afdrukken. De prijs omvat de kosten van papier, inkt en chemicaliën die worden gebruikt om de advertentie te creëren. Het prijskaartje is veel hoger als het stuk mail meerdere stukken tekst bevat. Zelfs een kleine advertentie in een enkel stuk papier kost de afdrukbedrijven veel geld.

Sommige kleine bedrijven kiezen direct mailing over printbrochures omdat het minder duur is. Ze moeten echter nog steeds de kosten betalen die geassocieerd zijn met mailing en het omgaan met de post. Een grote mailing kan betaalbaarder zijn dan het betalen van een paar dollars voor een brochure.

De meeste bedrijven geven de voorkeur aan direct mailing over brochures omdat het minder effectief is. Een direct mailingcampagne is over het algemeen efficiënter dan het verzenden van brochures naar honderden of zelfs duizenden mensen. Wanneer een groot aantal e-mail wordt verzonden, kan de kwaliteit van de e-mail soms lijden.